Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)240g264kcal55.2g0g5g0g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Voi, 1 tl, 5 g4g29kcal0g0g3.2g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)200g70kcal5.4g9.4g1g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl4.3g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g68g240kcal5.4g50.3g1.9g0g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g80g200kcal11.2g2.7g16g0g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g1776kcal159.8g138g63g7.4g
Valittu annoskoko1344g888kcal79.9g69g31.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna672g444kcal40g34.5g15.8g1.9g
Arvot/100g100g66kcal5.9g5.1g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99197