Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 320g92kcal3.2g14.7g1g5.8g
Kesäkurpitsa zucchini 320g58kcal1.8g8g1.3g2.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka120g13kcal1.3g1.3g0.2g1.2g
Kaali, valkokaali254g54kcal3g8.6g0.5g5.3g
Porkkana 227g74kcal1.4g12.6g0.5g5.8g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g67g20kcal0.7g2.7g0.2g0g
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g6.7g21kcal0.1g5.3g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g1010kcal23.6g108.4g45g42g
Valittu annoskoko1344g505kcal11.8g54.2g22.5g21g
Annoskoko puolitettuna672g253kcal5.9g27.1g11.3g10.5g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532