Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 418g829kcal11g3.2g81.2g28g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g802g762kcal40.1g120.3g12g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 49g432kcal0g0g48.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton52g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.5g12kcal0.6g1.5g0.8g0.4g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g4132kcal106.4g257.6g286g58.6g
Valittu annoskoko1344g2066kcal53.2g128.8g143g29.3g
Annoskoko puolitettuna672g1033kcal26.6g64.4g71.5g14.7g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173