Kana-nuudelikeitto

Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee1636g1603kcal359.9g0g16.4g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl80g723kcal0g0g80.3g0g
Sipuli (kuorittu)342g92kcal4.4g16.4g0.7g5.8g
Porkkana 2528g827kcal15.7g140.6g5.1g64.5g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy446g1428kcal55.8g281.1g8.9g35.7g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas476g1333kcal90.4g0g104.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)30g77kcal3.9g3.6g5.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4462g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12165kcal1060.2g883.4g443g212.2g
Valittu annoskoko10000g6082kcal530.1g441.7g221.5g106.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3041kcal265.1g220.9g110.8g53.1g
Arvot/100g100g61kcal5.3g4.4g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371073