Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 26g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.2g0.1kcal0g0g0g1.1g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g19g112kcal3.9g1.2g10.1g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%5g13kcal0.7g0.5g0.3g2.4g
Hampunsiemenet, kuoritut3.7g22kcal1.3g0.3g1.7g0.2g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g25g16kcal2.7g1g0.1g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 32g12kcal0.1g2.3g0g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.7g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g19g3.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g450kcal24.4g14.6g30g9g
Valittu annoskoko135g225kcal12.2g7.3g15g4.5g
Annoskoko puolitettuna68g113kcal6.1g3.7g7.5g2.3g
Arvot/100g100g167kcal9g5.4g11.1g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258085