Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)37g265kcal0g0g29.4g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 25g219kcal0g0g24.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki46g26kcal3.9g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g1019kcal7.8g4.6g108.6g0g
Valittu annoskoko135g510kcal3.9g2.3g54.3g0g
Annoskoko puolitettuna68g255kcal2g1.2g27.2g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880