Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 106g234kcal18.5g0g17.9g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.2g0.4kcal0.1g0g0g3.6g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g4.2g5.9kcal0.6g0.6g0.1g2g
Smetana, Valio, hyla4.2g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g6.3g8.9kcal0.2g0.1g0.8g0g
Sipulikuutiot rainbow7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g552kcal40.6g1.8g42.8g11.2g
Valittu annoskoko135g276kcal20.3g0.9g21.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna68g138kcal10.2g0.5g10.7g2.8g
Arvot/100g100g204kcal15g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761