Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät50g187kcal6.5g34.5g3g3g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g85g26kcal0.9g4.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g425kcal14.8g78.2g6.4g6g
Valittu annoskoko135g213kcal7.4g39.1g3.2g3g
Annoskoko puolitettuna68g106kcal3.7g19.6g1.6g1.5g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818