Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 75g32kcal7.4g0.3g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 49g65kcal4.1g8.6g1g2.4g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g246kcal23.2g18.4g7.4g5g
Valittu annoskoko135g123kcal11.6g9.2g3.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna68g62kcal5.8g4.6g1.9g1.3g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.8g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698