Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Basilika, tuore11g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Soijakastike 4.1g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g23g73kcal11.3g6.8g0.1g1.2g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki11g17kcal0.1g0.7g1.5g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g325kcal24.6g24.6g13.8g6.4g
Valittu annoskoko135g162kcal12.3g12.3g6.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna68g81kcal6.2g6.2g3.5g1.6g
Arvot/100g100g120kcal9.1g9.1g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466