Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g21g4.8kcal0.7g0.2g0.1g1.2g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 62g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.1kcal0.5g0.8g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g26g103kcal5.7g0g8.6g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g406kcal27.8g3.2g30.6g2.6g
Valittu annoskoko135g203kcal13.9g1.6g15.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna68g102kcal7g0.8g7.7g0.7g
Arvot/100g100g151kcal10.3g1.2g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705