Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.5g0.1g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g114kcal2.6g12.8g5.4g5.6g
Valittu annoskoko135g57kcal1.3g6.4g2.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna68g28kcal0.7g3.2g1.4g1.4g
Arvot/100g100g42kcal1g4.7g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118