Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 19g77kcal0g19g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g45g112kcal0g27.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g669kcal16.8g124.4g10.8g1.6g
Valittu annoskoko135g335kcal8.4g62.2g5.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna68g167kcal4.2g31.1g2.7g0.4g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513