Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g99kcal11.4g0g6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g37g13kcal0.4g2.4g0.2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta4.5g16kcal0.6g3.1g0.1g0.2g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g266kcal25.2g12.4g12.6g0.8g
Valittu annoskoko135g133kcal12.6g6.2g6.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna68g67kcal6.3g3.1g3.2g0.2g
Arvot/100g100g98kcal9.3g4.6g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585