Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 113g29kcal1.8g3.9g0.2g2.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 9g3.3kcal0g0.7g0g0.2g
Neilikka, annos 4g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g80kcal3.8g12.2g0.4g5g
Valittu annoskoko135g40kcal1.9g6.1g0.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna68g20kcal1g3.1g0.1g1.3g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.5g0.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939