Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis105g118kcal23.2g0g3.2g0g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g357kcal52.2g0.6g17.2g0.2g
Valittu annoskoko135g178kcal26.1g0.3g8.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna68g89kcal13.1g0.2g4.3g0.1g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032