Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.7g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)33g53kcal0.9g0.9g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g174kcal7.8g7.2g11.2g4.6g
Valittu annoskoko135g87kcal3.9g3.6g5.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna68g44kcal2g1.8g2.8g1.2g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139