Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g79g22kcal0.9g3.8g0.3g2.4g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g33g62kcal4.9g0g4.9g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g14g8.2kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g8.8g6.6kcal1.6g0g0.1g0g
Auringonkukkaöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g218kcal15g8.8g13.8g5g
Valittu annoskoko135g109kcal7.5g4.4g6.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna68g55kcal3.8g2.2g3.5g1.3g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.3g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789