Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 8.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.4g1.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g73g26kcal1.2g5g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.8g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g11g18kcal1g0.4g1.5g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g109kcal5.2g13.8g3.8g2.8g
Valittu annoskoko135g55kcal2.6g6.9g1.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna68g27kcal1.3g3.5g1g0.7g
Arvot/100g100g40kcal1.9g5.1g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219