Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)47g14kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light9g17kcal0.8g0.3g1.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g126kcal4.2g13.6g6.2g1.6g
Valittu annoskoko135g63kcal2.1g6.8g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna68g32kcal1.1g3.4g1.6g0.4g
Arvot/100g100g47kcal1.6g5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323