Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g22g77kcal1.7g16.4g0.4g0.7g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.8g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka13g3.1kcal0.3g0.4g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio1.6g1kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g31g81kcal9.4g0.6g4.7g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g336kcal22.8g35.8g11.4g1.6g
Valittu annoskoko136g168kcal11.4g17.9g5.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna68g84kcal5.7g9g2.9g0.4g
Arvot/100g100g124kcal8.4g13.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315