Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g80kcal0.1g0.1g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kaurahiutale 8.7g33kcal1.3g5g0.6g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g10g0.2g0.5g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Raparperi 25g8.5kcal0.2g1.4g0g0.4g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g27g11kcal0.1g2g0.2g0.5g
Kanamuna kuoreton, annos 100g6g8.5kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g22g18kcal0.6g0.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g549kcal10.8g67.8g24.6g4.6g
Valittu annoskoko135g275kcal5.4g33.9g12.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna68g137kcal2.7g17g6.2g1.2g
Arvot/100g100g203kcal4g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000