Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g34g20kcal2g1.4g0.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras5.6g15kcal0.5g2.9g0.1g0.8g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g75g104kcal14.2g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g346kcal36g10.4g17.4g2g
Valittu annoskoko136g173kcal18g5.2g8.7g1g
Annoskoko puolitettuna68g87kcal9g2.6g4.4g0.5g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111