Tomaattinen jauhelihakeitto

Mausteet:
suola, mustapippuri, chili, basilika
oman maun mukaan valkosipuli, chili...

Ruskista jauheliha, laita sekaan tomaattipyre, paprikakuutiot, silputtu sipuli, valkosipuli ja chili.

Kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutiot ja pakastemaissi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen puoli tuntia, tarkista maku ja nauti.

Kalorit valmiissa keitossa noin 56 kcal /desilitra.

Jos hiilarit hirvittää voi maissit jättää pois.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2170 grammaa

Lennip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g1.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g25g5.8kcal0.4g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maissi, pakaste (Spar) 200g9g10kcal0.4g1.8g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.3g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g114kcal9.8g8g4.8g0.6g
Valittu annoskoko136g57kcal4.9g4g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna68g29kcal2.5g2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g42kcal3.6g2.9g1.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441099