Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)61g50kcal1.1g10.7g0.1g0.6g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sianliha keskiarvo 31g67kcal5.6g0g5g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana271g248kcal13.8g23.6g10.4g2.2g
Valittu annoskoko136g124kcal6.9g11.8g5.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna68g62kcal3.5g5.9g2.6g0.6g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129