Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 525g400kcal9.9g81.4g1.1g5.3g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g225g326kcal33.8g0g21.8g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen375g124kcal12.4g18.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g2217kcal144.2g208.4g85.6g13.4g
Valittu annoskoko1350g1109kcal72.1g104.2g42.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna675g554kcal36.1g52.1g21.4g3.4g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479