Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 417g100kcal7.5g9.2g1.3g9.6g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Parsakaali brokkoli 417g146kcal19.3g8.1g1.3g10.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr17g47kcal1.3g1.6g4g0.3g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)333g533kcal9g9g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g1743kcal78.6g71.8g113.8g46.2g
Valittu annoskoko1350g871kcal39.3g35.9g56.9g23.1g
Annoskoko puolitettuna675g436kcal19.7g18g28.5g11.6g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139