Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%601g1021kcal120.1g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Mutti paseerattu tomaatti135g43kcal2.3g6.2g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g105g78kcal4.7g13.6g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 375g132kcal17.3g7.3g1.1g9.4g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g2925kcal293.6g69g154.4g29g
Valittu annoskoko1350g1463kcal146.8g34.5g77.2g14.5g
Annoskoko puolitettuna675g731kcal73.4g17.3g38.6g7.3g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963