Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 750g135kcal4.2g18.8g3g5.3g
Tomaatti, tuore450g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150g450kcal34.5g0g34.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g1353kcal82.8g71.8g77.6g23.2g
Valittu annoskoko1350g677kcal41.4g35.9g38.8g11.6g
Annoskoko puolitettuna675g338kcal20.7g18g19.4g5.8g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480