Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g30g6kcal0g1.9g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl10g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Hunaja 14g46kcal0.1g11.3g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 190g105kcal1.6g23.5g0.2g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g200g236kcal6g8g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g1300kcal33.6g172.4g45.8g40.6g
Valittu annoskoko1350g650kcal16.8g86.2g22.9g20.3g
Annoskoko puolitettuna675g325kcal8.4g43.1g11.5g10.2g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316