Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 402g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Kaali, valkokaali402g85kcal4.8g13.7g0.8g8.4g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g30g6kcal0g2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl10g14kcal0.5g0.9g1g0g
Hunaja 14g47kcal0.1g11.4g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 191g106kcal1.6g23.6g0.2g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g201g237kcal6g8g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g1305kcal33.6g173.4g46.2g40.6g
Valittu annoskoko1356g653kcal16.8g86.7g23.1g20.3g
Annoskoko puolitettuna678g326kcal8.4g43.4g11.6g10.2g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316