Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g466g163kcal17.3g20g1.9g0g
Sokeri 99g402kcal0g99g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 350g1206kcal19.2g266.4g4.2g4.4g
Becel olive (Becel), annos 100g70g245kcal0g2.1g26.6g0g
Mansikka 233g109kcal1.2g19.6g0.5g4.4g
Raparperi 140g47kcal1g7.7g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2716g4344kcal77.4g829.6g66.6g21.6g
Valittu annoskoko1358g2172kcal38.7g414.8g33.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna679g1086kcal19.4g207.4g16.7g5.4g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108