Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g61g64kcal4.8g10g0.4g1.2g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g386g848kcal92.5g7.7g50.1g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g736g589kcal36.8g103g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2716g3096kcal272.8g258.2g116.6g8.4g
Valittu annoskoko1358g1548kcal136.4g129.1g58.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna679g774kcal68.2g64.6g29.2g2.1g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927