Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g94g331kcal11.3g67.1g2g2.8g
Ruisjauho Pirkka77g236kcal7.5g47.2g1.5g11.6g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka162g559kcal21g106.9g4.4g6.5g
Kuivahiiva, annos 11g10g36kcal4.5g4g0.6g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi207g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g41g364kcal0g0g40.5g0g
Heinz ketsuppi81g83kcal0.7g19.3g0.1g0g
Chilikastike (Hp)14g18kcal0.2g4.4g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti297g416kcal53.4g3g14.8g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka121g69kcal0.5g17g0.1g1.3g
Aurajuusto (Valio), annos 17g72g245kcal14.4g0g20.9g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%180g513kcal55.8g0g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2718g5736kcal338.6g537.8g231g44.4g
Valittu annoskoko1359g2868kcal169.3g268.9g115.5g22.2g
Annoskoko puolitettuna680g1434kcal84.7g134.5g57.8g11.1g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890