Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g38g136kcal4.9g26.4g0.8g1.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 19g69kcal5.3g0g5.4g0g
Oliiviöljy 5g45kcal0g0g5g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot18g51kcal2.5g0.2g4.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen32g10kcal1g1.5g0g0g
Basilika, tuore 7.6g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g669kcal31.6g57.2g34.6g3.2g
Valittu annoskoko136g335kcal15.8g28.6g17.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna68g167kcal7.9g14.3g8.7g0.8g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648