Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl18g60kcal2.5g9.8g1.2g1.9g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)66g26kcal2.4g4.3g0.1g0g
Mustikka metsä- 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl2.2g14kcal0.3g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g318kcal10.4g28.4g18.6g3.8g
Valittu annoskoko136g159kcal5.2g14.2g9.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna68g80kcal2.6g7.1g4.7g1g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111