Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali47g9kcal0.8g1g0.1g1.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl22g6.6kcal1g0.4g0.1g0.4g
Sipuli (käsittelemätön)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour6.3g19kcal0.2g0.3g1.9g0.1g
Katkarapu11g8kcal1.6g0.1g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g108kcal7.8g8g4.4g3.6g
Valittu annoskoko136g54kcal3.9g4g2.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna68g27kcal2g2g1.1g0.9g
Arvot/100g100g39kcal2.9g2.9g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299