Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g60g83kcal11.4g0g4.2g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka45g31kcal1.8g4.9g0.4g1.4g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g30g101kcal2.4g21.3g0.7g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g439kcal31.4g52.6g11.2g5.6g
Valittu annoskoko137g219kcal15.7g26.3g5.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna68g110kcal7.9g13.2g2.8g1.4g
Arvot/100g100g161kcal11.5g19.3g4.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215988