Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 85g69kcal1.3g14.3g0g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Mineraalisuola keskiarvo 0.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g181kcal3.2g31g3.4g5.6g
Valittu annoskoko137g91kcal1.6g15.5g1.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna68g45kcal0.8g7.8g0.9g1.4g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773