Chili con carne

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputtu sipuli, pienitty paprika ja raastettu porkkana.

Lisää tilkka vettä, tomaattimurska ja loput ainekset.

Mausta suolalla, chilikastikkeella, mustapippurilla, chilijauheella ja yrttimausteilla mielesi mukaiseksi.

Tarjoile hyvän täysjyväleivän, villiriisiseoksen tai nachojen kanssa.

Koristele annos miedoilla pepperoneilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%28g48kcal5.6g0g2.8g0g
Tomaattimurska (Eldorado), annos 400g28g6kcal0.3g0.8g0.2g0g
Maissi (makea), Rainbow11g9kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g17g15kcal0.8g2.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkanaraaste 200g8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen8.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Pepperoni, mieto kokonainen ((eldorado)), annos 55g2.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Makea chilikastike rainbow2.1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g201kcal15g16.6g7.8g2g
Valittu annoskoko137g101kcal7.5g8.3g3.9g1g
Annoskoko puolitettuna68g50kcal3.8g4.2g2g0.5g
Arvot/100g100g74kcal5.5g6.1g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145614