Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea23g2.3kcal0.3g0.2g0g0.3g
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Miniluumutomaatti, annos 250g12g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g42g17kcal0.6g2.5g0.1g1.1g
Katkarapu 17g12kcal2.4g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.2g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)2.8g5.8kcal0g1.3g0g0g
Hunaja 1.2g4kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana273g112kcal8g13.8g1.2g4g
Valittu annoskoko137g56kcal4g6.9g0.6g2g
Annoskoko puolitettuna68g28kcal2g3.5g0.3g1g
Arvot/100g100g41kcal2.9g5g0.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364