Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%44g93kcal7.9g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Salaatti, jäävuori tuore27g2.7kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen14g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku 16g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Feta Patros 200 g11g26kcal1.8g0.1g2.1g0g
Paprika, punainen8.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kermaviili Ingman 10%11g13kcal0.3g0.5g1.1g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g290kcal21.4g4.4g17.6g1.8g
Valittu annoskoko137g145kcal10.7g2.2g8.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna69g73kcal5.4g1.1g4.4g0.5g
Arvot/100g100g106kcal7.8g1.6g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271