Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 834g675kcal13.1g140.4g0.4g25g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl167g142kcal2.3g7.3g11.7g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.2g7.1kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g1698kcal33.8g306.8g24.6g53.2g
Valittu annoskoko1360g849kcal16.9g153.4g12.3g26.6g
Annoskoko puolitettuna680g425kcal8.5g76.7g6.2g13.3g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920