Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)51g5.1kcal0.8g0g0.3g43g
Ruisjauho Pirkka405g1234kcal39.2g246.7g8.1g60.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)219g701kcal30.2g127.1g7g27.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g67g94kcal9.4g9.4g2.3g32.4g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g10g40kcal0g10.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 590g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g19g67kcal8.3g7.4g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g4283kcal175.8g801.4g37.6g327g
Valittu annoskoko1360g2141kcal87.9g400.7g18.8g163.5g
Annoskoko puolitettuna680g1071kcal44g200.4g9.4g81.8g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040