Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen5882g16588kcal641.2g2858.8g400g182.4g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g2000g8000kcal110g88g800g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g2118g8195kcal317.6g63.5g741.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g65567kcal2137.6g6020.6g3882.4g364.8g
Valittu annoskoko10000g32784kcal1068.8g3010.3g1941.2g182.4g
Annoskoko puolitettuna5000g16392kcal534.4g1505.2g970.6g91.2g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890