Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow350g297kcal16.1g52.5g1.7g17.5g
Soijanakki, hälsans kök262g640kcal47.2g18.4g42g0g
Purjosipuli 131g30kcal2.4g3.1g0.3g2.8g
Peruna, vanha, kuorittu 350g266kcal6.6g54.2g0.7g3.5g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.7g4.4kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2723g2476kcal145.2g257.2g89.6g49g
Valittu annoskoko1362g1238kcal72.6g128.6g44.8g24.5g
Annoskoko puolitettuna681g619kcal36.3g64.3g22.4g12.3g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794