Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g131g460kcal16.8g91.5g2.5g4.2g
Atria kevyt jauheliha701g1191kcal133.1g0g70g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal10.9g0.3g9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 438g117kcal14.4g13.6g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g4.4g15kcal0g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2723g3815kcal350.4g211g166.4g8.4g
Valittu annoskoko1362g1907kcal175.2g105.5g83.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna681g954kcal87.6g52.8g41.6g2.1g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507