Lohikiusaus

Viipaloi lohi paloiksi.

Voitele vuoka.

Laita osa juureksista ja kasviksista vuoan pohjalle ja niiden päälle osa lohisuikaleista.

Laita loput kasvis ja juuressuikaleet lohipalojen päälle.

Sekoita keskenään munat, mausteet, alpro soya sekä vesi.

Kaada seos vuokaan levittäen sitä koko alueelle tasaisesti.

Kallista vuokaa puolelta toiselle mausteiden jaj nesteiden sekoittumiseksi.

Paista aluksi 225 asteessa kiehumiseen saaakka ja pinnan ruskistumiseksi.

ja laske lämpö sitten 175 asteeseen.

Paista uunissa n. reilu tunti, että kasvikset pehmenevät.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g1527g2672kcal290.1g0g167.9g1.5g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g2936g1174kcal29.4g237.8g8.8g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1644g460kcal18.1g78.9g6.6g49.3g
Kananmuna, omega, kuoreton 664g920kcal82.9g2g65g0g
Alpro soya light kevyt ruoka, soijakerma 5% (Alpro soya), annos 251g1468g954kcal29.4g48.4g67.5g4.4g
Vesi, vesijohtovesi 1468g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g264g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g29g50kcal2.3g9.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12462kcal904.4g753g632g110.4g
Valittu annoskoko10000g6231kcal452.2g376.5g316g55.2g
Annoskoko puolitettuna5000g3115kcal226.1g188.3g158g27.6g
Arvot/100g100g62kcal4.5g3.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393603