Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g263g775kcal36.8g2.6g68.3g1.6g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g338g88kcal3.7g10.5g0.7g0g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2727g1726kcal81g26.2g138.2g3.2g
Valittu annoskoko1364g863kcal40.5g13.1g69.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna682g432kcal20.3g6.6g34.6g0.8g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421