Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 396g130kcal2.5g22g0.8g10.1g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.2g0.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 466g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)54g44kcal5.1g5.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g26g139kcal0.1g0.1g15.4g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Hirvenliha 329g369kcal69.4g0g9.9g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2730g1418kcal156g65.2g52.8g23.4g
Valittu annoskoko1365g709kcal78g32.6g26.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna683g355kcal39g16.3g13.2g5.9g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037